Hier vind je een overzicht van een aantal door mij gemaakte websites. Alle websites zijn responsive uitgevoerd, zodat ze zich aanpassen aan het formaat van het scherm. Bekijk hieronder hoe de websites op een PC-scherm en op een smartphone worden afgebeeld.

WebsiteWebsite

Punch

Het vervangen van een oude, statische en niet-­mobiel­­vriendelijke  website door een WordPress site, die natuurlijk wel mobielvriendelijk moet zijn. Een nieuwe banner maken, de foto's onderaan de pagina's in een grid (géén slider) afbeelden met een vergroting als je erop klikt. Verder een contact- en een boekingsformulier maken en de stijl wat moderniseren.

Bezoek de site
WebsiteWebsite

Chavelli-Fotografie

Een fotosite met een zwarte achtergrond, zodat de foto's beter uitkomen. De teksten lichtgrijs met rood als steunkleur voor het menu en de kopregels. Op de homepagina moet een fotoslider komen. Verder een pagina met uitleg over het soort foto's dat ik maak, een portfolio, een over mij en een contactpagina. Verder een aantal met een wachtwoord beveiligde pagina's, waar de klanten hun foto's op kunnen bekijken. Natuurlijk moeten er knoppen voor het delen op social media komen.

Bezoek de site
WebsiteWebsite

Nyx, zorg voor slaap

Nyx, zorg voor slaap. Bestaande statische website redesign in Wordpress met een responsive layout.

Bezoek de site
WebsiteWebsite

Buurtzorg Veenendaal

Een website voor de teams in Veenendaal gebaseerd op de stijl van de Buurtzorg Nederland site met een CMS-systeem, zodat de verschillende teams alleen hun eigen pagina's kunnen aanpassen. Pagina's voorzien van nieuwsartikelen, één pagina voor elk team met teamfoto's. Een zoeksysteem om te bepalen bij welk team een cliënt hoort, gebaseerd op de postcode om het zoeken voor de cliënten en zorgverleners gemakkelijk te maken.

Bezoek de site
WebsiteWebsite

KITZ-Coaching

Nu eigen bedrijf waarbij een website niet mag ontbreken. Precies naar wens in prima overleg met Leo Borkent. Meedenkend en coöperatief. Een dynamische website die ook op telefoon goed leesbaar is. Blij mee.

Bezoek de site
WebsiteWebsite

Valentino Gelateria

Een nieuwe site ter vervanging van de huidige, voor de ijssalon. Kleurig, met Italiaanse sfeer en bijbehorende foto's, een menukaart met prijzen, een aan te passen bord met specialiteiten van de week.

Bezoek de site
WebsiteWebsite

Herstel je basisvertrouwen

Circle of Spirit

Bezoek de site
WebsiteWebsite

Van Prattenburg Advies

Een statische site ter vervanging van een oudere site. Keywords: strak, zakelijk en eenvoudig. Hij moet in ieder geval responsive zijn, zodat hij op mobiele toestellen goed bruikbaar is. De klant moet hier de diensten die wij aanbieden kunnen vinden en eventuele vragen via een contactformulier kunnen stellen.

Bezoek de site
WebsiteWebsite

Carsta van Heumen

Een eenvoudige website, geen pagina's met toeters en bellen, maar direkt de info waar het om gaat. Foto's van het terrein, adres- en prijsinformatie. Verder de voorwaarden, een contactformulier en een Googlemap.

Bezoek de site
WebsiteWebsite

Praktijkcentrum Balein

Een bestaande website van zes therapeuten vernieuwen, responsive maken en zodanig inrichten dat je wijzigingen gemakkelijk kan invoeren. Op de homepagina meteen laten zien wat de therapeuten doen met een link naar hun eigen website en hun telefoonnummer.

Bezoek de site
WebsiteWebsite

Massage Praktijk Marlys

Een simpele, strakke website zonder allerlei fratsen. Een banner met de kleuren rood en wit het yin-yang symbool. Links de kleuren van de 7 chakra's. Iets over mijzelf en over de verschillende behandelingen met prijzen en waar mensen mij kunnen vinden. In verband met de uitbreiding van het pakket behandelingen een bestaande site aanpassen, overzetten naar CMS en de site responsive gemaakt.

Deze praktijk is gesloten wegens emigratie naar Griekenland.

Bezoek de site
WebsiteWebsite

Eigen Lijf Energie

Ik wilde graag een website waar ik uitleg kon geven over mijn behandelingen, dus met doorklikmogelijkheden naar verschillende pagina's. Ook wilde ik graag dat hij responsive zou zijn, zodat de info op ieder formaat prettig te lezen is. Bovendien kon Borkent Services ervoor zorgen dat er met een telefoon direct gebeld kan worden vanaf de site, wat ik erg gebruikersvriendelijk vind.

Bezoek de site