Maak je site nóg beter

Wil je gratis tips krijgen? Stuur me een email, dan stuur ik je het boekje “10 tips om een betere website te maken”.

Een eigen website

Veel mensen hebben tegenwoordig een eigen website. Deze websites zijn vaak zelfgemaakt, aangespoord door de vele aanbiedingen van gratis websites en programma’s als MS-Frontpage en Plesk Sitebuilder. “Iedereen kan een website bouwen.” In principe is daar niet veel mis mee, maar de ervaring leert dat niet iedereen daarin erg bedreven is. Het bewijs hiervan komen we dagelijks op het internet tegen.

Een overzicht van de inhoud

Tip  1 – Wie zijn je klanten
Tip  2 – Zorg dat je site goed leesbaar is op alle toestellen
Tip  3 – Maak geen zoekplaatje van je site
Tip  4 – Zorg dat klanten je site goed kunnen vinden
Tip  5 – Laat je tekst controleren
Tip  6 – Houd je website veilig
Tip  7 – Neem testimonials op
Tip  8 – Over mij
Tip  9 – Gebruik een sitemap
Tip 10 – Houd je aan webstandaarden

Wil je me helpen?

Je zou me een groot plezier doen, als je deze pagina deelt met jouw contacten op social media. Ook kun je op deze pagina een reactie achterlaten en daarin vertellen wat voor jou nuttig was, of er stukjes onduidelijk of onvolledig waren en of er misschien nog tikfouten in staan. Deze reacties zullen mij zeker motiveren om problemen aan te passen, snel meer tips te publiceren en zullen de lezers van mijn website ook een goede indruk van het boekje geven. Als je iemand weet, die ook iets aan deze tips kan hebben, mag je het boekje natuurlijk direct aan hen aanbevelen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Je mag deze HTML tags en attributen gebruiken:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>