BorkentServices is gestopt

In verband met mijn emigratie naar Griekenland heeft de Kamer van Koophandel de registratie van BorkentServices beëindigd en heeft de Belastingdienst de toestemming voor het gebruik van het BTW nummer ingetrokken.

Genieten van pensioen

De afgelopen jaren heb ik met veel plezier websites gemaakt, die van anderen beoordeeld en deze van commentaar en tips voorzien. Hoewel ik best nog wel een aantal jaren met BorkentServices door had willen gaan, heb ik toch besloten om niet door de papierwinkel te gaan, die de registratie van een bedrijf in Griekenland met zich meebrengt. Ik ga daarom volledig van mijn pensioen genieten, samen met mijn vrouw op het eiland Zakynthos in Griekenland, waar we een huisje hebben.

We blijven wel bezig

Wij houden van reizen en genieten van lange wandelingen in de natuur. We luisteren veel naar muziek en lezen graag een goed boek en kunnen genieten van het weer en de mooie omgeving.

Contact

Mijn oude email-adres en de facebook-pagina van BorkentServices heb ik afgeloten. Alle tips, die op deze website staan, blijven voor jou beschikbaar, ik heb alle commerciële pagina’s en alinea’s er afgehaald. Je kunt mij op een nieuw email-adres bereiken voor eventuele vragen of opmerkingen:
leo.borkent@gmail.com.

 

Foto Leo Borkent.
Leo Borkent

Bedankt

Ik wil je hartelijk danken voor het vertrouwen, dat je mij hebt geschonken gedurende de afgelopen jaren.