Over mij Leo Borkent

Leo Borkent

Foto Leo Borkent.

Leo Borkent

Ik ben Leo Borkent (1954), wie ben jij? Ben jij op zoek naar een gepas­sioneerde webdesigner om een website te maken die volledig past bij jouw wensen, dan ga ik graag voor je aan de slag. Je website is niet alleen maar het online visitekaartje van je bedrijf, het is vaak de eerste kennismaking van een klant met wat jij hen kunt bieden. Je wilt je onder­schei­den van de concurrentie én dat een potentiële klant jóúw product of dienst afneemt. Ook wil je meer rendement uit je website halen. Kleine tot middel­grote bedrijven vinden bij mij de mogelijkheid zich zodanig op het internet te presenteren, dat meer bezoekers klanten worden.

Website bouwen

Voor jou is het bouwen van een website misschien geen alledaagse bezigheid, voor mij wel. Je kunt bij mij terecht voor het hele traject van het kiezen van de juiste domein­naam en de hosting, het ontwerpen, bouwen en beoordelen van de teksten. Verder krijg je een goede layout, zoekmachine­vriendelijk­heid, functionaliteit, taal- en stijlgebruik en bruikbaarheid. Al deze zaken bepalen de conversie van een website, dat is de verhouding tussen het aantal bezoekers en het aantal van die bezoekers, die ook overgaan tot een aan­schaf, een aanmelding of een ander door jou gewenst resultaat.

Bestaande website verbeteren

Ook als je een bestaande website hebt, kun je bij mij terecht voor advies over het verbeteren van die site, de vindbaarheid in zoekmachines, de gebruikerservaring en de usability.

Over mij

Ik woon samen met mijn vrouw in Veenendaal in de provincie Utrecht. Wij houden van reizen, brengen onze zomervakanties door op het Griekse eiland Zakynthos, genieten van lange wandelingen in de natuur. We luisteren veel naar muziek en lezen graag een goed boek.

Contact

Heb je een project in gedachten? Ik kan je helpen! Neem vandaag nog contact met mij op als je op zoek bent naar een professionele, kwalitatieve, mooie en betaalbare website, geoptimali­seerd voor ieder schermformaat.

Neem NU contact op met mij